Grote zaal

We hebben een grote zaal die ruimte biedt aan 200 personen. Deze zaal biedt de mogelijkheid om tijdens zwemlessen vanuit het partycentrum te kunnen kijken onder het genot van een hapje of drankje. Ook is de zaal geschikt voor wat grotere feestjes of partijen.


Terras


Tijdens het mooie zomerweer kunt u genieten van de zon op ons mooie terras. Met uitzicht op het buitenbad is het de juiste plek om een heerlijke zomerdag door te brengen. De service die partycentrum de Zijl hierbij aanbiedt maakt uw zomerdag onvergetelijk.


Sportcafe

Ons sportcafe heeft de uitstraling van een bruincafe en biedt talloze mogelijkheden. Zo kunt u hier genieten van een lekker drankje of hapje. Ook kunnen er feestjes of partijen gegeven worden tot maximaal 125 personen. Kom gerust eens langs om de gezellige sfeer te proeven


Natte Gedeelte

 

In het natte gedeelte van partycentrum de Zijl kunnen de gasten genieten van een hapje en drankje in hun zwemkleding. Deze ruimte is ook geschikt voor feestjes of kinderfeestjes. Vanuit deze zaal heeft u een prachtig uitzicht over het recreatiebad.